Om oss

Upplev Kroatien grundades 2013 med fokus på att förse företag, föreningar och grupper med resor till Kroatien. Vi består av erfarna entreprenörer och profesionella affärsmän med ett kundfokus utöver det vanliga.
Tillsammans bygger vi ett företag som sprider glädje, tar stort ansvar, har en hög kvalité och ger våra kunder en upplevelse de aldrig kommer att glömma. Våra medarbetare och sammarbetspartners är specialister inom sina områden och genom våra skräddarsydda resor säkerställer vi att våra kunder alltid blir nöjda med vårt arbete.

 

Rikard_Utkovic001

Rikard Utkovic


Född och uppväxt i Göteborg med rötter från Zadar, Kroatien. Sedan tre år tillbaka har han bott i Stockholm och arbetar idag på Hewlett Packard (HP) med försäljning till deras största globala kunder i Sverige. Han har stor arbetserfarenhet av global försäljning i olika ledande positioner. Han har även en bakgrund med universitetsstudier inom systemvetenskap, psykologi, ekonomi samt en yrkesutbildning inom ledarskap och NLP.
Tillsammans med sin far, Branko Utkovic är han grundare och ägare av Upplev Kroatien. Deras gemensamma mål och ambition är att arrangera den absolut bästa vistelsen i Kroatien för företag och andra sällskap.

Branco

Branko Utkovic


Ursprungligen från Zadar, Kroatien. Han kom till Sverige 1966 tillsammans med hans föräldrar och syskon, sedan dess har han bott, studerat och arbetat i Göteborg.
Under 35 år har han arbetat inom IT-sektorn och har sedan en tid tillbaka engagerat sig inom resebranschen. De senaste 33 åren har han jobbat på IT företaget Hewlett Packard (HP) Sverige AB. Där har han innehaft många olika positioner, varav de senaste 15 åren som chef för olika grupperingar, bland annat tjänstgjorde han som Sverige Chef för HP:s IT Support leverans med över 300 anställda.
Hans ambition är att få dela med sig några av de höjdpunkter och pärlor hans andra hemland har att erbjuda samt få guida alla som är intresserade av att resa till Kroatien.

Vedran

Vedran Mijolovic


Född och bor i Zadar, Kroatien. Han har en lång akademisk bakgrund och ett livslångt engagemang för lärande och entreprenörskap. I sin karriär har han arbetat på flertal olika arbetsplatser, där de alla har haft både direkt och indirekt anknytning till turismen. Hans ambition och vilja att lyckas i affärer samt önskan att främja sevärdheterna i sitt land har lett honom till ett samarbete med oss på Upplev Kroatien.
En stor del av hans fritid är uppfylld med sportaktiviteter. Han är en passionerad cyklist och har under de senaste 5 åren rest över hela Kroatien och upplevt alla dess sevärdheter.
Som en passionerad äventyrare med bred kunskap om Kroatien garanterar han våra kunder en oförglömlig upplevelse som de aldrig kommer att glömma tillsammans med oss på Upplev Kroatien.